Taai taai

Recept om taai taai te maken


Ingrediënten:

– 250 gram bloem
– 100 gram honing
– 1 eetlepel stroop
– ½ theelepel zout
– ½ theelepel bakpoeder
– 3 theelepels kaneelpoeder
– 1 theelepel gemalen anijs
– 1 theelepel gemalen nootmuskaat
– 1 theelepel kruidnagelpoeder

Bereidingswijze:
– Verwarm de oven voor op 160 graden vet de bakplaat in met margarine.
– Verwarm de honing zacht en roer de stroop er door.
– Zeef de bloem en meng die met de kruiden en het rijsmiddel.
– Voeg er de inmiddels afgekoelde honing en stroop aan toe en kneed het geheel tot een stevig deeg.
– Rol het deeg uit (om een leuke taai taai pop te maken, kun je voor het bakken met een mes figuren in de taai taai maken).
– Leg de taai taai op de ingevette bakplaat en bak het in de oven in circa 25 minuten gaar.




Comments are closed.